Tuesday, January 6, 2009

What the heck is wrong with my computer or server or internet connection? I can't login to Social Spark and Yahoo Mail! There are sites in EC that just won't load. I've run my multiple anti-whatever softwares and cleared my cache and deleted temporary internet files BUT! I still can't browse smoothly. I can't even drop ECs! Is it only me?! Anyone having the same problem?
Reactions:
Posted by desperateblogger On 1/06/2009 12:24:00 PM 4 comments

4 comments:

  1. so far i have no problems with yahoo mail, ec or ss tonight. i used Ie and firefox.

    ReplyDelete
  2. hi ate lena.Happy New Year po!!! :)

    ReplyDelete
  3. no problem here pero that happened to me a month ago. i did all that you wrote here pero wla pa rin. bigla na lang naging ok one day. clueless pa rin ako why that happened.

    ReplyDelete
  4. shimumsy and cherry: thanks for the input. maybe my connection will be better tomorrow.

    wena: hi! happy new year too!

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Labels

Blog Archive

Followers

Grab My Badge

Pinay Mom Blogs

Membership

Powered by FeedBurner

First Commenter Club
PinoyBlogoSphere.com
Mom Blogs - Blog Catalog Blog Directory
Personal - Top Blogs Philippines
Blog Directory
Listed on: Blog Directory
Cavite Province Websites

Copyright

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

    Vistor Locations

    Million Dollar List

    I'm # 608
    Get listed at www.millionbloglist.com

    Alexa Site Rank